Lasergame

Wij verhuren een LASERFUN BOX voor 6, 8 of 10 personen!

Lasergame geweren om het perfecte feestje te organiseren!

Wat zit er in de box? Lasergame Anti-Cheat geweren & accessoires (VIP maskers & target)

Met deze Light Battle Anti-Cheat lasergame geweren set kun je lasergamen met het hele gezin zonder dat er iemand vals kan spelen.

Deze Light Battle lasergame set staat garant voor eindeloos veel speelplezier voor het hele gezin. Je schiet met onschadelijk infrarood licht (gelijk aan je afstandsbediening), dus je hebt geen last van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe speel je het lasergamespel?

Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het laserpistool van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het laserpistool van je tegenstander richten.

Aan de hand van 3 levensbalken op het pistool kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. 

Functionaliteiten van het Anti-Cheat lasergeweer:

Teamkleuren

verschillende munitiesoorten

3 levensbalken

munitie herlaadknop

anti-cheat én activeringsfunctie

Infrarood-zender/ontvanger

trilt bij het schieten en als je bent geraakt

verschillende licht- en geluidseffecten

Omdat de Anti-Cheat geweren iets moeilijker in gebruik zijn, adviseren wij een minimum leeftijd vanaf 9 jaar. Anti-Cheat lasergamegeweer heeft een lengte van 51 cm en een hoogte van 18 cm.

Lasershooting Target

Deze lasershooting targets kan je her en der in de arena ophangen om het spel interessanter te maken Een target kan je ook gebruiken als een te veroveren vlag. De target licht elke dertig seconden even op en is zo ook inzetbaar in het donker. Meer fun verzekerd.

Lasershooting V.I.P. Masker

Met de light battle vipmasker maak je het spel nog leuker Het masker kan gekoppeld worden aan een teamkleur. Dit team dient dan de vip te beschermen. Het is de opdracht voor de andere teams om de vip uit te schakelen. Het wordt nog leuker als meerdere teams een vip hebben om te beschermen.

Prijzen:

U kan het materiaal bij ons huren en de organisatie en de begeleiding voor de speldag zelf regelen. Het materiaal wordt gehuurd voor een weekend (vrijdag ophalen en op maandag terug inleveren) of voor een midweek (dinsdag ophalen en donderdag weer inleveren)

U kan het gehuurde materiaal ophalen in Holsbeek.

Afhaling te Wilsele – Aarschotsesteenweg 657 te 3012 Wilsele

Weekend: afhalen vrijdag tss 17u & 19u – terugbrengen maandag tss 17u & 19u

Midweek: afhalen dinsdag tss 17u & 19u – terugbrengen donderdag tss 17u & 19u